УКР РУС

Туалетний папір і статус короля Польщі: екс-агент Лєвандовскі шокував заявами про поляка

13 квітня 2023 Читать на русском

Цезари Кухарскі, колишній представник Роберта Лєвандовскі, висловився щодо особливостей співпраці з головною польською зіркою.

"Він став найбільш високооплачуваним футболістом у Німеччині. Він мав би пишатися, бути щасливим, а він запитує мене, навіщо йому тепер агент? Я, напевно, приділяв йому більше часу, ніж своїм дітям.

Лєвандовскі прокоментував можливе повернення Мессі в Барселону – у них трапився конфлікт на ЧС

Були переходи у Лех, Борусію, Баварію, де він почав заробляти 250 тисяч злотих на день! І він не бачив мого впливу на це. Я його запитав: "Чого ти очікуєш від агента?" Він відповів: "Якщо мені потрібен туалетний папір для дому, я хочу, щоб агент це приніс". Він буквально так і сказав", – цитує Кухарскі Meczyki.

Окрім цього, агент торкнувся теми побудови іміджевих стратегій Роберта і Анни Лєвандовські. За його словами, вони хотіли стати "правителями Польщі, королем і королевою", прагнули побудувати схожий імідж, як Девід та Вікторія Бекхеми, Барак і Мішель Обами.

Зауважимо, Цезари Кухарскі представляв інтереси Роберта протягом багатьох років. Вони працювали як у Польщі, так і в Німеччині, допоки не стався гучний конфлікт. Новим агентом форварда став Піні Захаві. Кухарскі ж звинуватили в шантажі футболіста та його дружини Анни.

Циганков привіз із Камп Ноу сенсаційну нічию – хороший матч українця зіпсували партнери, які не дали забити