УКР РУС

"Хочу подивитися на твої цицьки, вони такі великі": зірка Манчестер Сіті – ймовірній жертві зґвалтування

30 червня 2023 Читать на русском

В Англії продовжуються слухання щодо захисника Бенжамена Менді у справі зі зґвалтуванням.

Одна з ймовірних жертв французького футболіста дала свідчення у справі про сексуальне насильство. Наразі слідство розглядає дві справи, що залишилися. Сторона звинувачення стверджує, що Бенжамен Менді намагався зґвалтувати одну жінку та зґвалтував іншу.

Менді визнали невинним за більшістю пунктів звинувачень – зірці Манчестер Сіті інкримінували 9 сексуальних злочинів

Прокурор Бенджамін Айна виступив перед судом присяжних, виклавши версію звинувачення щодо подій за участю жінки, яку, як стверджується, зґвалтував Менді.

Повідомляється, що епізод сексуального насильства стався у жовтні 2022 року. Передбачувана жертва познайомилася з Менді у барі, куди прийшла до компанії друзів. Згодом футболіст запросив жінку та її компанію до себе додому, і вони погодились.

"Коли вони з жертвою приїхали до нього додому, її попросили здати телефон. Це було зроблено для того, щоб захистити Менді від небажаного вторгнення до соціальних мереж, а також від проблем, пов'язаних з порушенням обмежень у період пандемії. Але жертва не хотіла виявитися відрізаною від зовнішнього світу.

Жінка надіслала голосове повідомлення подрузі, коли вони з Менді перебували біля басейну. Француз побачив це і забрав у неї телефон, сказавши, що хоче його перевірити. Вона відчувала, що з нею поводяться як з дитиною", – цитує слова прокурора Manchester Evening News.

За версією звинувачення жінка була стурбована, оскільки в її телефоні були фотографії інтимного характеру. Вона пішла разом із Менді до спальні, розраховуючи отримати телефон назад: "Я не хочу займатися з тобою сексом, просто хочу отримати назад свій телефон. Віддай телефон, і я піду". Після цього, за словами прокурора, Менді замкнув двері та пообіцяв повернути жінці телефон, якщо вона роздягнеться. При цьому футболіст стверджував, що не торкатиметься до неї, нібито сказавши: "Хочу побачити твоє тіло. Хочу подивитися на твої цицьки, вони такі великі". Після того як дівчина роздяглася, Менді змусив її до статевого акту, попри опір.

Нагадаємо, що раніше з француза було знято 8 звинувачень із 10.

Гіггз проміняв кар'єру і сім'ю на секс – легенда Манчестер Юнайтед не поїхав на Євро та ризикує сісти на 5 років