УКР РУС

"Хочемо подивитись на свій рівень": тренер Шахтаря – про дуель з Аяксом і подарунок всій Україні

26 липня 2022 Читать на русском

Андрій Ханас, асистент головного тренера Шахтаря Ігора Йовічевіча, поділився очікуваннями від поєдинку з нідерландцями.

Товариські матчі
завершено
-

"Аякс – команда рівня Ліги чемпіонів, хороший клуб з великими традиціями. Ми подивилися чотири їхні гри, і не скажу, що дуже готувалися саме під суперника, але побачили моменти, з яких зрозуміло, як і завдяки чому вони хочуть грати.

Аякс – Шахтар: де дивитись благодійний матч "гірників"

Провели з нашими футболістами теорію, пояснили, як будуватимемо гру. Насамперед хочемо показати свій футбол, те, над чим працюємо на тренуваннях, щоб команда грала так, як ми й запланували.

Хочемо перевірити сили в матчі з таким суперником, подивитися на свій рівень – де ми є наразі. Зрозуміло, що ми зараз трохи в різній фізичній формі: Аякс уже розпочинає чемпіонат, а в нас іще три тижні до старту сезону, та цей спаринг дасть відповіді на багато наших запитань. Перемога над таким сильним суперником буде найкращим подарунком не лише для нашої команди, а й для всієї країни", – цитує Ханаса офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, благодійний поєдинок між українською та нідерландською командами відбудеться вже сьогодні, 26 липня, на Йохан Кройф Арені. Початок зустрічі о 21:00.

Шахтар розписав яскраву нічию в дебютному матчі Йовічевіча – 6 голів, камбек після провалу, кадрові експерименти