УКР РУС

Вільяреал розписав бойову нічию із Гранадою, Бетіс у вольовому стилі переграв Сельту, Хетафе втримав перемогу над Уескою

21 січня 2021 Читать на русском

В рамках 19-го туру іспанської Прімери було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 19-й тур

Хетафе – Уеска – 1:0

Гол: Арамбаррі, 70

Бетіс – Сельта – 2:1

Голи: Каналес, 25, 45 – Міна, 15

Вільяреал – Гранада – 2:2

Голи: Пенья, 29, Гомес, 65 (пен) – Сольдадо, 21, Кенеді, 75

Вилучення: Бріс, 90+1 (Гранада)

Нереалізований пенальті: Алькасер, 90+2 (Вільяреал)

Хетафе у рідних стінах приймав відвертого аутсайдера турнірної таблиці Уеску. У першій половині зустрічі команди обмінялись кількома ударами, однак обійшлось без гостроти. Суперники пішли на перерву із нульовим рахунком.

Лунін дебютує за Реал в пекельних умовах – з провальною обороною і прокляттям Зідана

У другому таймі гольова засуха тривала до 70-ї хвилини, коли гравці Хетафе перехопили м'яч у центрі поля і вийшли у стрімку контратаку, яка завершилась ударом Арамбаррі у дальній кут воріт – 1:0. До останніх хвилин матчу гості відчайдушно намагались повернути рівновагу, однак голкіпер суперників зумів втримати ворота "на замку". У підсумку – мінімальна перемога Хетафе.

Сельта на виїзді зустрічалась із Бетісом. На 15-й хвилині гості вийшли уперед завдяки голу Міни. "Зелено-білі" зрівняли на 25-й – Каналес з меж карного майданчика потужно вистрілив у лівий кут воріт. Під завісу тайму той же Каналес поклав ще один, записавши до свого активу дубль.

Після перерви господарі почали грати від оборони, не ризикуючи втратити крихку перевагу. Гравці Сельти намагались знайти прогалину у захисті суперника, але оборонці щоразу нейтралізували загрози. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Бетіса – 2:1.

Гранада завітала у гості до Вільяреала. У середині першого тайму команди обмінялись голами – у гранадців відзначився Сольдадо, а у господарів зрівняв Пенья. Суперники пішли на перерву за нічийного рахунку.

На 65-й хвилині арбітр призначив одинадцятиметровий на користь "жовтої субмарини". Його реалізував Гомес – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару. Гості прагнули відновити рівновагу і на 75-й це зробив Кенеді. Під завісу зустрічі Бріс отримав пряму червону картку, а рефері призначив пенальті у ворота гранадців. Шанс вирватись уперед змарнував Пако Алькасер – його удар був надто легким та з ним із легкістю впорався голкіпер. Бойова нічия – 2:2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ