УКР РУС

Хетафе у меншості вистраждав перемогу над Кадісом, перервавши шестиматчеву безвиграшну серію

7 листопада 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У матчі 12-го туру Ла Ліги Кадіс на виїзді поступився Хетафе (0:1). Читайте звіт про гру на "Футбол 24".

Хетафе у надзвичайно виснажливому матчі здолав Кадіс. Обидві команди переживали серйозну кризу – востаннє мадридці перемагали ще у середині вересня, в той час як андалусійці брали три очки більше двох місяців тому.

Яремчук отримав 5 хвилин у переможному матчі з Гранадою, Вільяреал ледь не оформив камбек з 0:3, Алавес здолав Альмерію

Наварро міг виводити Кадіс вперед вже на десятій хвилини, але головою спрямував м'яч у поперечину. Наприкінці тайму Ернандес опинився на газоні у штрафному суперника і арбітр змушений був радитись з VAR щодо призначення пенальті. Консультація з відеопомічником не задовольнила гостей, однак на перерву вони пішли щасливі – Даконам перед свистком зачепив ліктем лице суперника і залишив Хетафе у меншості, заробивши повторний "гірчичник".

На другий тайм Хетафе вийшов мобілізованим і зарядженим – команда віддала ініціативу супернику і чекала на свій шанс. І таки дочекалась! На 76-й хвилині Грінвуд майстерно навісив з кутового, м'яч прилетів на дальню стійку, де чатував Майораль, який головою замкнув у сітку. Господарі дотерпіли, витримали і втримали перемогу, яка принесла їм 15 очок і одинадцяту сходинку в Ла Лізі. Кадіс з 10-ма пунктами залишився шістнадцятим.

Довбик шокував іспанські ЗМІ, а Циганков усе перевернув за 25 хвилин – чому хейтять Жирону з українськими героями