УКР РУС

РБ Лейпциг здолав Уніон Берлін і відірвався від другого місця на п’ять очок, Холанд врятував Борусію Д від поразки

18 січня 2020 Читать на русском

У суботу, в рамках 18-го туру, в Бундеслізі відбулось кілька матчів. Рахунок та звіт про поєдинки читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 18-й тур

Аугсбург – Борусія Д – 3:5

Голи: Нідерлехнер, 34, 55, Ріхтер, 46 – Брандт, 49, Холанд, 59, 71, 79, Санчо, 61

Хоффенхайм – Айнтрахт – 1:2

Голи: Стафілідіс, 48 – Дост, 18, Чендлер, 62

Фортуна – Вердер – 0:1

Гол: Кастенмайєр, 67 (аг.)

Вилучення: Мойсандер, 90+5 (друга жовта картка, Вердер)

Кельн – Вольфсбург – 3:1

Голи: Кордоба, 22, 45+2, Хектор, 62 – Штеффен, 66

Майнц – Фрайбург – 1:2

Голи: Матета, 82 – Квон, 28, Петерсен, 41

РБ Лейпциг – Уніон Берлін – 3:1

Голи: Вернер, 51, 83, Забітцер, 57 – Бюльтер, 10

Холанд оформив хет-трик за 20 хвилин у першій грі за Борусію Д – дебют року у відеоогляді матчу проти Аугсбурга

Середняк Бундесліги приймав одного з претендентів на чемпіонство – дортмундську Борусію. Господарі в середині тайму відкрили рахунок і довели першу половину зустрічі до перемоги. По перерві "фугери" подвоїли свою перевагу, однак за три хвилини "джмелі" скоротили рахунок до мінімуму. Аугсбург не заспокоювався і забив втретє. Як наслідок, на полі з’явився норвезький новачок дортмундців Ерлінг Холанд, якому протягом двадцяти хвилин вдалось тричі вразити ворота Томаша Коубека. Записав своє прізвище у протокол і Джейдон Санчо. Тож 3:5 – тріумфально-вольова перемога "джмелів".

Міцні середняки Бундесліги Хоффенхайм і Айнтрахт дещо здивували результатом. Гості вже на 18-й хвилині вийшли вперед: Бас Дост ударом з близької відстані прошив голкіпера. Одразу ж по перерві Константінос Стафілідіс рахунок зрівняв, однак Тімоті Чендлер в середині другої половини зустрічі знову вивів гостей вперед. "Орли" могли довести рахунок до розгромного, але футболістам бракувало точності. А Хоффенхайм, хоч і володів перевагою на полі, так і не спромігся звести гру бодай до нічиєї.

Два аутсайдери турнірної таблиці – Фортуна та Вердер – вирішували між собою, хто ж з них сильніший на даний момент. За рівної гри більше пощастило Вердеру – Флоріан Кастенмайєр влучив у власні ворота і приніс мінімальну перемогу бременцям.

Шальке впевнено переміг Борусію М – форвард збірної Австрії оформив гол+пас

Кельн на власному полі несподівано розгромив Вольфсбург. Відкривши рахунок в середині тайму, "цапи" ще один гол забили "у роздягальню" – обидва влучних постріли на рахунку Джона Кордоби. По перерві Йонас Хектор потроїв перевагу своєї команди, однак вже за три хвилини Ренато Штеффен скоротив рахунок. Більше голів у матчі глядачі не побачили.

Фрайбург ще до перерви фактично вирішив долю матчу, забивши два сухих голи в ворота Майнца. "Карнавальники" лише за вісім хвилин до закінчення поєдинку зуміли выдквитати один м’яч. На більше ні сил ні часу не вистачило.

Маріуш Бюльтер дещо шокував лідера Бундесліги РБ Лейпциг, коли вже на десятій хвилині забив за Уніон Берлін. "Бики" кинулись відігруватись, однак оборота "залізних" дійсно певний час відповідала прізвиську команди. Та вже по перерві все стало на свої місця – протягом шести хвилин спочатку Тімо Вернер, а згодом Марсель Забітцер показали гостям "хто у хаті господар". А незадовго до фінального свистка Вернер оформив дубль і допоміг своїй команді відірватись від найближчого переслідувача – менхенгладбаської Борусії – вже на п’ять очок.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ