УКР РУС

Хаві поставив Барселоні надскладне завдання на цей сезон: "Провалом було б не спробувати"

21 січня 13:44 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Барселони Хаві Ернандес висловився про стан своєї команди і результати в нинішньому сезоні.

"Я рішуче вірю, що ми можемо виграти всі три трофеї цього сезону. Я не можу сказати, що ми точно це зробимо, але спробуємо. Я у цьому переконаний. Так, позитиву не вистачає, але я вже намагаюся боротися із цим. Каталонія, великий клуб, історія – це все тисне на нас. Ми намагаємося збудувати щось нове, хоча я і стикаюся з критикою. Але провалом було б не спробувати.

Хаві попросив у босів Барселони трансфер Судакова

Я розглядаю майбутні матчі з Бетісом та Атлетіком як можливість проявити себе. Травми завжди заважають, але це не проблема. Я більше турбуюся про те, щоб наша гра стала кращою. Травми – це частина футболу. Вони є невіддільною частиною процесу. Ми приймаємо високий рівень вимог до нас, але часто нам бракує позитиву. Ми випускаємо 16-річних, 17-річних та 18-річних, і мене теж критикують за це. Ось чому я говорю, що йде процес будівництва команди", – цитує Хаві AS.

Нагадаємо, Барселона програла Реалу у фіналі Суперкубка Іспанії (1:4). "Блаугранас" продовжують виступати в Лізі чемпіонів і Кубку Іспанії, а в турнірній таблиці Ла Ліги посідають четверту сходинку з 41 балом, відстаючи від першого місця на вісім очок.

Манчестер Сіті та Барселону визнали найкращими клубами, Беллінгема теж не забули – нагороди від Globe Soccer Awards