УКР РУС

Хаверц визначив свій пріоритет – претенденту на німця достатньо лише широко розкрити гаманець

9 липня 2020 Читать на русском

Хавбек збірної Німеччини та Байєра Кай Хаверц планує цього літа змінити прописку. Скоріш за все, він переїде в Лондон.

Байєр зіпсував сезон поганою кінцівкою – втрата місця в Лізі чемпіонів і поразка у фіналі Кубка Німеччини. Ці невдачі коштуватимуть клубу значно дорожче, ніж можна було б подумати. Головна зірка "аптекарів" Кай Хаверц вирішив зробити наступний крок.

Агенти 21-річного німця вже повідомили Байєру, що Кай хоче покинути Леверкузен цього літа, якщо у клуб надійде гідна пропозиція, запевняє Bild. Згодом цю інформацію підтвердили ще декілька інсайдерів.

Челсі продасть шість гравців, щоб купити Хаверца – Лемпард визначив імена жертв

Величезним фаворитом на Хаверца виступає Челсі. Лондонці зацікавлені у придбанні футболіста та вже контактували з його представниками. Каю подобається проєкт Френка Лемпарда, тому він готовий приєднатися в Англії до Тімо Вернера, який, до слова, активно переконував Хаверца обрати Челсі, повідомляє авторитетний журналіст Фабріціо Романо.

Хаверц розпочне переговори з "синіми" щодо особистого контракту, як тільки в Байєр надійде офіційна пропозиція. Це повинно трапитися найближчими тижнями. Леверкузен вимагає за свого гравця 90 мільйонів євро і не має наміру збивати ціну.

Сане зробив вибір між Гвардіолою та Мюнхеном – Баварія дає мізерні гроші, Манчестер Сіті у безвиході