УКР РУС

Хавбек клубу Другої ліги працює на будівництві в Канаді: "Можна було піти газони косити, вікна робити"

20 травня 2022 Читать на русском

Півзахисник друголігової Перемоги Віталій Тимофієнко розповів, як змінив футбольний м'яч на шпатель після початку повномасштабної війни Росії проти України.

"Відкрив візу, купив квиток і відлетів до Канади. Зараз я тут. Тут немає футболу, за який платять гроші. Тож довелося піти на роботу, а її тут дуже багато. Мені запропонували піти на будівництво. Тут зараз і працюю. Робота дуже тяжка.

Голкіпер Чорноморця забув про футбол на період війни: "Поряд з моїм будинком прилетіла ракета"

Перше, що потрібне – знання англійської мови. А воно у мене просто відсутнє. Можна було піти газони косити, вікна робити, будівництво, дахи робити. Є багато варіантів. Життя так змінилось. На все божа воля. Звісно, ​​дуже хочу залишитися у футболі, дуже хочу грати у футбол. Мені ще 29 років, хотілося б пограти. Розумію реалії, що нині далеко не до футболу.

Коли граєш у футбол, то займаєшся ним 2-3 години. Решту часу належить тобі. Робиш, що хочеш. Тут усе по-іншому. Встаєш о 6-й ранку, їси, одягаєшся і їдеш на роботу. Приїжджаєш додому вбитим взагалі о 6, 7, 8 годині вечора. І все, що хочеш – поїсти та лягти спати", – сказав Тимофієнко на YouTube-каналі Трендець.

"Васю, ти з глузду з’їхав? Знаю про війну не з чужих слів": розкол із рідним братом, дзвінок Зеленському, Кривбас воює