УКР РУС

Хацкевич вперше прокоментував раптове звільнення з посади головного тренера Ротора

22 березня 2021 Читать на русском

Олександр Хацкевич та його тренерський штаб попрощалися з волгоградським Ротором.

"Ми хочемо подякувати всім гравцям, медичному персоналу, адміністративному складу, всім людям, які допомагали нам в роботі. Ми також хотіли б подякувати за підтримку відданих уболівальників, які вірили в нашу команду!

Заварова і Гамулу пресували в Ростові за гулянки і могли дискваліфікувати довічно – екс-тренер Шахтаря став рятівником

Ми хочемо підкреслити, що отримали величезний досвід і випробували щиру прихильність до нашого клубу Ротор. Звичайно, ми також хочемо окремо подякувати гравцям за всю їхню роботу і зусилля, які дозволили нам пристойно виступати в РПЛ. Відтепер, ми бажаємо вам здоров'я, благополуччя і удачі з новим тренерським штабом!" – йдеться в листі від імені Хацкевича та його помічників, серед яких і Максим Шацьких.

Нагадаємо, білорус очолив Ротор у 2019 році. До цього фахівець працював у київському Динамо, збірній Білорусі, Вітебську, мінському Динамо, а також входив в тренерський штаб національної команди України. Ротор оголосив про звільнення Хацкевича три дні тому, але сам тренер про це дізнався від ЗМІ.

Голодуючі Поволжя-6: список українців, які виступають у чемпіонаті Росії – різкий наплив заробітчан, черга за паспортами