УКР РУС

Хацкевич розповів, чому Супряга не заграв у Динамо

4 жовтня 2019 Читать на русском

Екс-наставник Динамо Олександр Хацкевич прокоментував виступи у складі київського клубу форварда Владислава Супряги, який на правах оренди грає за СК Дніпро-1.

"Влад – хороший футболіст, хороший хлопець. Але йому рано ще. Ми не просто так казали, що йому треба грати. Для позиційної гри він ще дуже сирий, йому ще вчитися і вчитися. Так, в Дніпрі там швидкий перехід, простір – це його сильні сторони. Але в Динамо інший футбол. У Влада є багато позитивних якостей, але потрібна ще й технічна база.

Циганков: Супряга поїхав у СК Дніпро-1 набиратись досвіду, щоб потім допомогти Динамо

Можливо ми давали йому недостатньо ігрового часу. Але, коли він виходив на поле – було дуже мало моментів. Він здорово грав з Ворсклою, коли ми віддали ініціативу. Тоді Супряга вийшов з перших хвилин, віддав гольову передачу. Але в інших матчах ми грали з позиції володіння м’ячем, тому довелося шукати інші варіанти, такі як переведення Вербіча на позицію нападника", – розповів Хацкевич у програмі Вацко Light.

Нагадаємо, Супряга перейшов у Динамо влітку 2018 року, відігравши за весь минулий сезон дев'ять матчів у всіх турнірах – забитими м'ячами не відзначався.

"Суркіси – це минуле, яке гальмує Динамо". Вахтанг Кіпіані – про Блохіна на батьківських зборах і "Бей-бей москалей"