УКР РУС

Хацкевич пояснив, чому не вважає трансфер Соля в Динамо провальним

22 лютого 2022 Читать на русском

Колишній наставник "біло-синіх" Олександр Хацкевич розповів, що завадило іспанському легіонеру Франу Солю повністю розкритися в київському клубі.

"Перша гра з Олімпіакосом – Соль забиває, команда проходить далі. Друга гра з Зорею – він забиває. У третьому матчі він отримує на 20-й хвилині травму і практично рік не грає. Потім приходить Михайличенко і це вже їхні відносини.

Хацкевич назвав найавторитетніших футболістів Динамо

Тому вважаю, що коли я брав Соля, то знав, як його використовувати. І він у двох перших іграх показав, що вміє забивати м'ячі. Це був саме той форвард, який був потрібен київському Динамо після відходу Мбокані.

Чи треба було його відпускати? Кожен має своє розуміння, як використовувати того чи іншого гравця. Михайличенко не бачив його в команді. Луческу він теж не підійшов, Мірча поставив інших форвардів. Це право будь-якого тренера", – сказав Хацкевич в інтерв'ю Youtube-каналу Sport.ua.

Нагадаємо, Соль перейшов у Динамо у січні 2019 року і встиг провести за "біло-синіх" 23 матчі, в яких забив 4 м'ячі. Нині гравець на правах оренди захищає кольори Ейбара – у складі лідера Сегунди Фран відзначився голом у 18 матчах.

Динамо – РФШ: 3 дилеми Луческу перед відновленням УПЛ, джокери показали себе краще, 2 найбільші переможці зими 2022