УКР РУС

Хацкевич: Після того, з чим я зіткнувся в Роторі, мені важко сказати, чи розгляну пропозицію з Росії

29 жовтня 2021 Читать на русском

Колишній тренер Динамо Олександр Хацкевич поділився думками щодо можливої роботи в Росії після невдалого досвіду в Роторі.

"Зараз я взяв собі паузу до грудня. Звичайно, це я так планую, але все може змінитись залежно від обставин. Після відходу з Ротора пропозиції були, але зараз я виважено підходжу до вибору клубу – тут головне не помилитися. Після того, з чим я зіткнувся в Роторі, мені важко сказати, чи розгляну пропозицію з Росії.

"Динамо ні в чому не поступається Барселоні": Хацкевич виділив єдине слабке місце команди Луческу

Тепер я розумію, що наступного разу треба дуже добре подумати, з ким ти працюватимеш і як вибудовуватимуться ваші стосунки. Тому що трапляються випадки, коли люди, які перебувають біля клубів, втручаються в твою роботу і просто впливають на неї. Як було у тому ж Роторі.

Хімкі? До мене та до мого агента ніхто з цього клубу не звертався. Звісно, ​​будь-яке питання можна розглянути. Найголовніше — це цілі, ідея та стратегія клубу. Якщо така пропозиція буде, подумаємо", – поділився Хацкевич у коментарі Sport24.

Нагадаємо, білорус очолював волгоградський Ротор з грудня 2019 року по березень 2021-го. За підсумками сезону клуб вилетів з РПЛ (найвищого дивізіону чемпіонату Росії), наразі посідаючи 13 місце у ФНЛ.

''На щастя, це було Динамо'': іспанські ЗМІ – про єдиного українця, який підсилив би Барселону, за мотивами ЛЧ