УКР РУС

Хацкевич: Мораєс відпросився зі зборів Динамо через травму, а виявилося – їздив на медогляд у Шахтар

20 травня 2019 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич пригадав, як нападник Жуніор Мораєс покидав київський клуб.

"Коли тільки почалися чутки про Мораєса, президент клубу Ігор Суркіс попросив мене переговорити з гравцем. І ось Жуніор сидить в моєму кабінеті, дивиться в очі і запевняє: "Ні, тренере, це неправда, я – динамівець".

Мораєс: Пішов з Динамо, тому що багато речей у клубі були непрофесійними

Через певний час знову з'являється така інформація. Президент вже особисто викликає Мораєса, каже, мовляв, я все ще чекаю, щоб приїхав твій агент, давай прийдемо до якогось рішення: хочеш грати у нас – чудово, ні – значить, ні. Але ти мені чесно скажи: "Шахтар вів з тобою переговори? Той знову: "Ні, ви що, я ні за яких умов в Шахтар не піду".

Потім ще були зустрічі і розмови – з тим же результатом. У підсумку всі ми бачимо, де зараз Мораєс. Знаєте, як футболіст він – супер, і як людина – теж. Він просто зробив одну помилку. Потрібно було знайти в собі сміливість і чесно про все сказати.

"Хроніки ненависті": Буяльський і Бойко проти Мораєса – "він продався, треба ж бути людяним"

А то виходить, коли ми були в Іспанії на зборах, він приїхав, три дні потренувався і попросив відпустити його через проблем зі здоров'ям. Потім же виявилося, що він в цей час проходив у Шахтарі медогляд. Тому президент і всі інші взяли близько до серця все це. Людина сиділа перед ним, сиділа переді мною – і брехала", – цитує Хацкевича footclub.com.ua.