УКР РУС

Харатін розповів, за якої умови Зубков стане найкращим бомбардиром Ференцвароша

18 лютого 2020 Читать на русском

Півзахисник Ференцвароша Ігор Харатін похвалив свого одноклубника Олександра Зубкова, який нещодавно забив переможний гол у принциповому матчі.

"Звісно, ми всі раді, що він забив гол у ворота Фехервара, який став для Ференцвароша переможним. Він молодець і у нього ще були моменти в цій грі. І у всієї команди були ще моменти.

Зубков забив переможний гол за Ференцварош у матчі проти команди Петряка

Думаю, якщо Сашко буде реалізовувати хоча б половину моментів, він точно буде найкращим бомбардиром. Тому всі шанси для цього у нього є. Команда добре створює моменти, а гравці групи атаки забивають. Тому бажаю йому стати найкращим бомбардиром команди.

Шість очок, звичайно, хороший гандикап в чемпіонаті. Але ми не хочемо дивитися в турнірну таблицю. Будемо намагатися виходити на кожну гру далі з метою, щоб набирати максимум очок. Тому попереду ще багато боротьби. І хоча у нас є також ще дві гри в запасі, чемпіонат довгий і розслаблятися явно ще рано. Потрібно витискати максимум з кожного матчу", – цитує Харатіна zbirna.com.

Зазначимо, що гол у ворота Фехервара став для Зубкова 8 у поточному чемпіонаті Угорщини. Українець наразі перебуває у топ-4 найкращих бомбардирів ліги. На другому місці у списку бомбардирів Фраді перебуває бразильський нападник Ісаел, в активі якого 6 результативних ударів.

Топ-25 трансферів українців, які у новому році гратимуть в Європі – де шукати наших легіонерів