УКР РУС

Гюндоган виправдався за критику партнерів по Барселоні – він послався на правила в Манчестер Сіті

2 листопада 2023 Читать на русском

Півзахисник Барселони Ілкай Гюндоган пояснив партнерам по команді критику, яку дозволив на їхню адресу після поразки від Реала (1:2).

Після поразки Барселони в Ель Класіко півзахисник "блаугранас" розкритикував деяких партнерів по команді за відсутність реакції в роздягальні на невдалий результат у принциповому матчі. Німець був незадоволений тим, що деякі гравці Барси втупилися в телефоні і дозволяли собі сміятися з коментарів в Інтернеті.

Гюндоган знищив гравців Барси за реакцію на поразку Реалу – команда Циганкова і Довбика стала мірилом ганьби

Як інформує COPE, у четвер, 2 листопада, Гюндоган перед тренуванням отримав спеціальний дозвіл від Хаві і порозумівся перед партнерами по команді. Ілкай заявив, що подібна критика вважалася нормою після поразок у Манчестер Сіті під керівництвом Пепа Гвардіоли – такі ситуації допомагають команді зростати.

Нагадаємо, після поразки від Реала Гюндоган заявив: "Хотілося б бачити більше засмучення, більше гніву, більше розчарування після такої поразки. Це певна проблема. Має бути більше емоцій, особливо коли ти програєш і знаєш, що можеш грати краще, домогтися більшого в певних ситуаціях. Відсутність реакції, зрештою, позначається і на полі. Ми маємо зробити великий крок уперед у цьому плані, інакше Реал або навіть Жирона від нас відірвуться".

Беллінгем самотужки обіграв Барселону – круті голи витягують Реал з пекла і шокують Циганкова з Довбиком, дивні судді