УКР РУС

Гвардіола втратив одразу 5 гравців через пошкодження – Зінченко серед них

20 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола має чимало втрат напередодні поєдинків проти Уікома, Челсі, ПСЖ та Ліверпуля.

"З Уікомом плануємо задіяти кількох молодих гравців. У мене немає альтернативи. Окремі представники першої команди повинні відпочити перед трьома важливими матчами попереду.

Зінченко пропускав матч із Саутгемптоном через травму

Гравці академії будуть задіяні в зустрічах, адже Стоунз, Ляпорт, Зінченко, Родрі і, думаю, Гюндоган – травмовані. Також я планую дати відпочинок Діашу та Канселу. Ми гратимемо у Кубку ліги, подивимось, як футболісти будуть відновлюватись протягом найближчих днів.

Ми в складних умовах. Але ми плануємо провести хороші ігри в Кубку, проти Челсі, ПСЖ та Ліверпуля", – цитує Гвардіолу The Irish Times.

Нагадаємо, українець Олександр Зінченко отримав пошкодження перед матчем із Саутгемптоном. Терміни його відновлення наразі невідомі.

Найближчий поєдинок "містяни" проведуть вже завтра, 21 вересня, в 1/16 Кубка англійської ліги проти Уікома. Далі будуть двобої з Челсі і Ліверпулем в АПЛ (25 вересня і 3 жовтня відповідно), а також із ПСЖ в Лізі чемпіонів 28 вересня.

Ювентус вже у зоні вильоту, невдачі Гвардіоли і Моурінью, Баварія лякає Динамо, а Мессі каламутить воду – огляд вікенду