УКР РУС

Гвардіола в матчі з Реалом носив годинник вартістю 1,3 млн євро – він вважається шедевром

10 квітня 20:45 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола одягнув на гру з Реалом у Лізі чемпіонів особливий годинник ексклюзивного видання.

Гвардіола одягнув на матч із Реалом годинник Richard Mille 27-01, це – ексклюзивне видання на честь Рафаеля Надаля. Він є найлегшим механічним годинником у світі і важить всього лише 18,83 грама. При цьому його вартість становить 1,3 млн євро, інформує Marca. У світі є лише 50 екземплярів подібних годинників.

"Він загубився на полі": Гвардіола пояснив заміну зірки Ман Сіті у матчі з Реалом і висловився щодо його травми

Повідомляється, що цей годинник зроблено з титану п'ятого класу, алюмінію та літію. Richard Mille 27-01 вважається шедевром годинникового мистецтва. Його конструкція настільки ж вишукана, як і складна, і заснована на ретельно зібраних натяжних тросах. Регулювання натягу не може бути занадто сильним – інакше механізм годинника може пошкодитися, і він почне працювати неправильно.

Гвардіола одягає цей годинник тільки в особливих випадках. Очевидно, матч із Реалом у Мадриді був саме такою подією.

Реал і Ман Сіті видали божевільний трилер у ЛЧ – Лунін з фейлом і двома шедеврами за спиною, бразильський трюк Анчелотті

Увесь світ уважно спостерігає за перебігом Ліги чемпіонів. Адже залишатися осторонь цієї топової спортивної події просто неможливо. Обирайте чипси з асортименту Lay’s, щоб поринути з головою у вир футбольних подій.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Є Lay’s? Буде футбол!