УКР РУС

Гвардіола планує революцію в Манчестер Сіті – Зінченко може отримати конкурента

20 грудня 2019 Читать на русском

Наставник Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола вимагає від клубу підписання щонайменше трьох новачків.

Іспанський тренер, який, вочевидь, незабаром втратить свого асистента, планує серйозні кадрові зміни в команді. Нагадаємо, Мікель Артета близький до призначення новим головним тренером Арсенала.

Манчестер Сіті гальмує перехід Артети в Арсенал – клуб Зінченка вимагає компенсацію за свого тренера

Контракт Гвардіоли з Сіті чинний до літа 2021 року, але англійські ЗМІ інформують, що наставник може покинути клуб вже наступного літа. Іспанець висуне керівництву кілька умов, при виконанні яких готовий залишитися на своїй посаді. Гвардіола налаштований підписати трьох новачків – центрального та флангового захисників, а також нападника/вінгера, зазначає Daily Mail.

Тренера не влаштовує рівень гри Жоау Канселу. Португалець, який може закрити обидва фланги захисту, не зумів закріпитися у складі "містян". У його оренді вже зацікавлені Валенсія та Баварія. Також Гвардіола хоче підсилити центр захисту, адже влітку не було придбано заміну Венсану Компані. Що стосується позиції нападника, то тут впливає потенційний відхід Лероя Сане. Прізвища потенційних новачків Ман Сіті – як захисників, так і форварда – поки не уточнюються.

Зауважимо, що останнім часом Гвардіола регулярно підкреслює відсутність трансферних планів "містян" на січень.

Зінченко очолює крутий рейтинг гравців АПЛ, а Гвардіола усіх обдурив – як українець повернувся в основу Манчестер Сіті