УКР РУС

Гвардіола оптимістично оцінив шанси Манчестер Сіті на чемпіонство в АПЛ – його команда на 10 очок відстає від Ліверпуля

30 грудня 2018 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола вважає, що його команда набрала пристойну кількість очок в перших 19 турах АПЛ.

"Поки у нас все добре. У першому колі ми набрали 44 очки. Якщо нам вдасться набрати стільки ж у другому колі, у нас буде 88 очок. З такими результатами можна стати чемпіоном. Більшості команд, які вигравали титул протягом останніх 20 років, знадобилося менше очок. Так що ми непогано впоралися.

Саррі назвав фаворитів на чемпіонський титул АПЛ – Челсі поза списком

Звичайно, ситуація змінюється, коли програєш Лестеру і Крістал Пелас в двох останніх матчах, тому що тепер є дві команди, які краще за нас виступили в грудні.

Що можна сказати, коли Ліверпуль проводить дев'ять матчів без пропущених голів і сам забиває багато. Ми не можемо конкурувати з цією командою з точки зору їхніх результатів.

Зінченко – серед найгірших гравців Манчестер Сіті у першій половині сезону 2018/19 – конкуренти українця теж не вражають

Футбол непередбачуваний. Можна програти два матчі, три, чотири або навіть п'ять. Це може трапитися. Ми можемо зазнати поразки в сьогоднішньому матчі з Саутгемптоном, а потім програти Ліверпулю і в Кубку Англії", – цитує Гвардіолу Liverpool Echo.