УКР РУС

"Гвардіола може бути спокійний": Анчелотті пояснив, чому Беллінгем знизив свою результативність

16 квітня 21:16 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Реала Карло Анчелотті поділився очікуваннями від майбутнього матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті. Перша зустріч у Мадриді між двома командами завершилася внічию 3:3.

"Я спокійний, ніщо не завадить мені добре виспатися перед завтрашньою грою. Не зможу заснути сьогодні ввечері тільки якщо з'їм занадто багато їжі на вечерю. Я впевнений у своїй команді, ми зараз виглядаємо дуже добре. Гвардіола сказав, що в першому матчі я його здивував? Що ж, Пеп може бути спокійний: завтра я не стану творити чудеса. Ми дуже добре знаємо один одного.

"Можливо, Анчелотті піднесе сюрприз": Гвардіола пояснив, чому не думає про требл

Зниження результативності Беллінгема? Я прошу всіх працювати на команду, а це означає прихильність і ставлення. У першій частині сезону він забив багато м'ячів, чого ніхто від нього не очікував. Але загалом я прошу хлопців працювати на команду – його, Вінісіуса, Родріго... Ми пропустили найменше м'ячів у Ла Лізі, це свідчить про те, що команда діє згуртовано і за необхідності в обороні відпрацьовують навіть гравці атаки.

Увесь світ уважно спостерігає за перебігом Ліги чемпіонів. Адже залишатися осторонь цієї топової спортивної події просто неможливо. Обирайте чипси з асортименту Lay’s, щоб поринути з головою у вир футбольних подій.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Є Lay’s? Буде футбол!

Торішня поразка від Сіті з рахунком 0:4? Потрібно думати тільки про завтрашній матч. Виходити на поле і бути впевненими в собі. Перший матч вийшов рівним, попереду ще 90 хвилин, протягом яких трапитися може все що завгодно. Ми сповнені впевненості в тому, що зможемо пройти в наступний раунд", – цитує Анчелотті AS.

Матч Манчестер Сіті – Реал відбудеться в середу, 17 квітня. Початок зустрічі – о 22:00 за Києвом.

Реал втримав перемогу над Мальоркою – Чуамені забив шедевр, Лунін врятував епічним сейвом, а потім ледь не привіз гол