УКР РУС

Григорчук розповів, як сприйняли його прихід футболісти солігорського Шахтаря

13 вересня 2020 Читать на русском

Український наставник білоруського клубу озвучив філософію, яку прищеплюватиме своїй новій команді.

"Ми не повинні підлаштовуватися під суперника. Наше головне завдання – грати у свій футбол. Грати так, як ми хочемо. Треба аби ми навчилися тому, що ми ведемо гру і керуємо грою. І нам в принципі не потрібно думати про суперника.

Григорчук розповів про плани на Лігу чемпіонів зі солігорським Шахтарем

Щось з цього вдалося (у переможному матчі проти Вітебська – Футбол 24), над деякими речами, звичайно, потрібно ще працювати. Розуміємо, що ще потрібно багато чому вчитися, але дуже добре вчитися, коли ти виграєш.

Як сприйняла команда мій прихід? Я взагалі до Білорусі дуже добре ставлюся, тому що у мене раніше була низка футбольних подій вдалих і є від цього якийсь позитив. З хлопцями ми вже попрацювали чимало днів і, звичайно, ми знайомі. І я можу лише сказати слова подяки, що все професійно. Ми продуктивно попрацювали. Хлопці дуже старанні, вони здатні вчитися і мотивовані на те, щоб вчитися і прогресувати. Це те, що нам дуже треба зараз", – цитує Григорчука офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, Григорчук очолив білоруський клуб на початку вересня – 55-річний фахівець змінив на тренерському містку іншого українця Юрія Вернидуба.

Григорчук феєрично дебютував на чолі Шахтаря С – "гірники" розгромили Вітебськ і повернули собі лідерство