УКР РУС

"Гра з Динамо дає мотивацію": кривдник киян розкрив секрет свого шедевра у ворота Бущана

30 жовтня 2023 Читать на русском

Півзахисник Колоса Валерій Лучкевич прокоментував нічию з Динамо, яку вдалося здоубти завдяки його голу.

"Настрій у команди позитивний, але гра складалася так, що ми відчували, що можемо перемогти. Хоч суперником було і Динамо, але, мені здається, що ми мали більше моментів і в нападі були цікавішими. Гра дійсно була важка через дуже сильний вітер, але погода була однаковою для обох команд. Після Олександрії ми відчували втому, але ми маємо все необхідне для відновлення, тож ми були добре готовими.

Колос – Динамо – 1:1 – відео голів та огляд матчу з вилученням Ваната

Мій гол? Побачив, що Вадим Мілько робить передачу, і біг закривати дальню стійку. Побачив, що мʼяч летить повз усіх на мене, поруч нікого не було. Вирішив бити в один дотик замість того, щоб приймати і йти ближче до воріт. Так, на тренуваннях ми замикаємо подачі з флангів в один дотик, тож, думаю, завдяки цим вправам і вдалося забити. Щоб не збрехати, половину з десяти подібних забʼю.

Динамо – бренд українського футболу, як не крути. Кожна гра проти них дає мотивацію для будь-якої команди. Попри те, що лідери – Ярмоленко травмований, Шапаренко нещодавно відновився від травми, однаково Динамо є Динамо", – цитує Лучкевича УПЛ ТБ.

Динамо вдесятьох втримало нічию з Колосом – безвиграшна серія киян досягла трьох матчів, Ванат пропустить Класичне