УКР РУС

"Готового рішення поки що нема": Ярмоленко розповів, коли підпише контракт з новим клубом

17 травня 2022 Читать на русском

Вінгер Вест Хема й збірної України Андрій Ярмоленко займається пошуком нового місця працевлаштування. Контракт з лондонцями сторони продовжувати не будуть.

32-річний українець вже попрощався з "молотками", гравцем яких став у 2018-му. За чотири роки Андрій не зумів повноцінно освоїтись у лондонській команді: лише 85 матчів, 13 голів та 7 асистів.

"Процес пошуку клубу йде. Мій агент Вадим Шаблій працює, займається цим. Готового рішення поки що нема. Через війну було не до контрактів та продовження футбольної кар’єри загалом.

Ярмоленко не захотів продовжувати контракт з Вест Хемом: "Клуб повинен надати мені офіційну відповідь до 21 травня"

Є 3-4 клуби, з якими спілкується Вадим. Не бачу сенсу називати їх, тому що офіційно нічого не підписано. Вирішувати щось будемо вже після матчів збірної, щоб не відволікатися в цей час. Всі розуміють, наскільки важливі будуть поєдинки. Підпишу якийсь контракт тільки після зустрічей національної команди", – розповів Ярмоленко в інтерв'ю Вацко on air.

Зауважимо, на збірну України в червні очікують мінімум 4 матчі: проти Шотландії у плей-офф відбору на ЧС-2022, а також проти Вірменії та два проти Ірландії у Лізі націй 2022/23.

Вест Хем – Ман Сіті: Зінченко в аномальній ролі організував рекорд і 2 голи, Ярмоленко попрощався, інтрига в АПЛ жива