УКР РУС

Горяїнов пожартував над формою екс-зірок Металіста перед матчем легенд клубу

10 лютого 2022 Читать на русском

Колишній воротар Металіста Олександр Горяїнов поділився думками щодо майбутнього поєдинку легенд харківського клубу.

"Чи отримав запрошення на матч легенд Металіста? А як же! Буду. Коли прочитав новину про цей матч, то одразу згадав ті чудові часи. Олександр Владиленович та Євген Красніков молодці, що вигадали ідею з таким матчем.

Шедевр у власні ворота – відеоогляд матчу Верес – Металіст – 1:2

Давно надягав рукавички? Давно. Лінке (колишній гендиректор Металіста 1925, – прим.) мене запрошував за ветеранів пограти. Свій прощальний матч я вже давненько провів, у 2018 році. Напевно, торік двічі ставав у ворота.

Дивлячись, хто в якій формі прибуде. Якщо приїде Жажа Коелью з 20+ кіло та Олександр Рикун із 30+ викотяться на поле, то буде складно. Це добре, що ви заздалегідь попередили майже за півроку. Є час привести себе до ладу, може, хтось хоч пробіжиться. Знаю, що українські хлопці тримають себе у непоганій формі – Краснопьоров, Березовчук. Шелаєв і у 70, мабуть, вийде і не загубиться", – наводить слова Горяїнова офіційний сайт Металіста.

Додамо, що матч легенд Металіста запланований на 28 травня 2022 року. У поєдинку візьмуть участь представники харківського клубу зразка 2005-2013 років та гравці сучасного Металіста.

Металіст обіграв Верес на Зимовому кубку в матчі з божевільним автолом