УКР РУС

Головні новини футболу 9 травня: Арсенал і Челсі зустрінуться у фіналі Ліги Європи, Шальке назвав ім'я нового тренера

10 травня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 9 травня.

Ліга Європи

Арсенал вдруге обіграв Валенсію і вийшов до фіналу турніру. П'єр-Емерік Обамеянг повторив досягнення екс-гравця Динамо і Карпат Лукаса Переса у футболці "канонірів", а Унаї Емері увіковічив своє ім'я в історії турніру.

Челсі лише в серії післяматчевих пенальті вирвав у Айнтрахта путівку у фінал Ліги Європи, дозволивши Англії стати першою країною, 4 представники якої зіграють у фіналі обох єврокубків.

Аякс – Тоттенхем: реакції

Лондон став першим містом в історії, яке делегувало три команди у фінал Ліги чемпіонів.

ЛЧ нереальна – воскресіння з мертвих, сльози, прокльони та диво: реакція європейських ЗМІ і фанатів на Аякс – Тоттенхем

Тоттенхем не відібрав у Аякса казку, Почеттіно пише свою – аргентинець зробив подвиг, вивівши "шпор" у фінал ЛЧ. Лукас Моура – супергерой: його скривдили Моурінью та Неймар, але він затьмарив обох.

Інші топ-новини

Після вильоту з Ліги чемпіонів Ван дер Сар підтвердив трансфер Де Лігта, Барселона готує революцію після Ліверпуля: продаж 10-и гравців, два перші трансфери та несподівана петиція фанів.

Ювентус також очікує на значні зміни: 5 недоторканних, 3 зірки на продаж і зміна тренера – Аллегрі може зірвати джек-пот через ЛЧ.

"Поважайте мене і мою роботу – поради Гвардіоли мені не потрібні". Правила життя Юппа Хайнкеса, якому вчора виповнилося 74 роки.

Леганес Кравця та Луніна продовжив контракт з головним тренером. Тим часом конкурент Андрія в Реалі повідомив Зідану, де хоче провести наступний сезон.

Реал узгодив з Челсі трансфери Азара та Ковачіча – лондонці підпишуть хорвата попри трансферний бан.

Рома знову хоче запросити Паулу Фонсеку, а Роман Григорчук став найкращим тренером Прем'єр-ліги Казахстану у квітні.

Байєр підписав Демірбая, здійснивши рекордний трансфер в історії клубу. Шальке офіційно оголосив, що Вагнер влітку очолить команду Коноплянки.

УЄФА презентував новий формат Ліги чемпіонів, а Серія А – новий логотип.