УКР РУС

Головні новини футболу 9 червня: друге найдорожче придбання в історії Шахтаря, Саррі очолив італійський топ-клуб

10 червня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 9 червня.

Трансфери Шахтаря

Шахтар офіційно придбав Педрінью. Хавбек Бенфіки обійшовся "гірникам" у 18 млн євро. Це другий найдорожчий вхідний трансфер в історії клубу після Бернарда. А ще Шахтар майже закрив трансфер форварда Аякса – агент підтвердив успішні перемовини.

Донеччанам приписують інтерес до уругвайського захисника та інтенсивні перемовини з екс-гравцем Барселони. Пояснюємо, чому Де Дзербі у Шахтарі ненадовго: конкуренція з Луческу, кілька тривожних моментів і останній шанс для Коноплянки.

Євро-2020

Збірна України вирушила на чемпіонат Європи в Бухарест. Футболісти здали останній "домашній" тест на коронавірус. Національна команда вже провела дебютне тренування в Румунії. У неділю "синьо-жовті" стартують на Євро матчем проти Нідерландів. У суперника є тривожні новини.

Значно гірша ситуація в Іспанії. У збірній знайшли нового хворого на коронавірус. Луїсу Енріке довелося затримати в команді ще 11 футболістів на випадок поширення хвороби. Хто виграє Євро-2020 – як оцінюють шанси збірної України на вихід із групи та чемпіонський титул.

Інші топ-новини

Лаціо офіційно призначив Мауріціо Саррі головним тренером – "орли" повторили хитрість Ювентуса. Індзагі-старший очолив Брешію. Вулверхемптон також презентував нового коуча.

УЄФА зупинив розгляд справи проти Барселони, Ювентуса та Реала через участь у Суперлізі. АПЛ визначилася із покаранням для учасників Європейської Суперліги.