УКР РУС

Головні новини футболу 25 вересня: МЮ сенсаційно вилетів з Кубка ліги, успіх Ман Сіті Зінченка та невдача Коноплянки

26 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє вашій увазі дайджест головних новин за 25 вересня.

Україна

Карпати стали першим учасником 1/8 фіналу Кубка України. Львів'яни на виїзді впевнено розгромили Суми з рахунком 3:0 та вийшли до наступної стадії змагань.

Після відставки Фабріціо Раванеллі головним кандидатом на посаду головного тренера Арсенала-Київ став Володимир Єзерський.

Брати Суркіси отримали від Приватбанку відшкодування в розмірі 1 мільярда гривень. А СДЮШОР Юність отримає компенсацію від Вест Хема за перехід Андрія Ярмоленка – сума складе більше 240 тисяч євро.

Топ-матчі дня

Манчестер Юнайтед сенсаційно вилетів з Кубка англійської ліги. Кривдником підопічних Моурінью став Дербі Каунті на чолі з Френком Лемпардом.

А от Манчестер Сіті впевнено розгромив суперника та вийшов у наступний раунд – Олександр Зінченко провів перший поєдинок в сезоні.

Гірші справи в Шальке Євгена Коноплянки, який зазнав вже 5-ї поразки поспіль та замикає турнірну таблицю чемпіонату Німеччини. Українець не допоміг своїй команді здобути бодай очко. Перші очки в сезоні втратила Баварія, яка не втримала перемогу в матчі з Аугсбургом.

ФІФА The Best 2018

Хорватські ЗМІ розкритикували Кріштіану Роналду, який проігнорував церемонію вручення нагород найкращим гравцю та тренеру року. На думку хорватів, таким чином Роналду продемонстрував неповагу до Луки Модріча.

"Футбол 24" також проаналізував підсумки голосування та виявив деякі не надто логічні рішення. Крім того, ми підготували матеріал про Луку Модріча – найкращого гравця 2018 року.

Також стали відомі детальні результати голосування. Цікаво, що зірка ПСЖ та збірної Бразилії Неймар не отримав жодного голосу.