УКР РУС

"Головне, що не програли": гравець Динамо знайшов позитив у матчі з Фенербахче

23 липня 2022 Читать на русском

Півзахисник Динамо Денис Антюх поділився враженнями від першого матчу проти Фенербахче у рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

"Настрій гарний. Вчора відпочили, а сьогодні вже розпочали підготовку до матчу-відповіді. Команда почувається добре, готуємося з гарним настроєм. Ми розбирали свою гру, проаналізували її повністю. Тренер нам розповів, яких ми припускалися помилок, що треба змінити в нашій грі, що ми робили добре, а що – ні.

Фенербахче між матчами з Динамо офіційно підписав форварда збірної Італії

Чи задоволений результатом Містер? Головне, що не програли. Все в наших руках та ногах. Попереду матч-відповідь. Треба їхати, забивати, вигравати та проходити далі. Багато помилок? Звичайно, це ж футбол, кожен гравець припускається якихось помилок. Але помиляються всі, це нормально. Як Луческу мотивує команду перед подібними матчами? Не буду розкривати секрети, нехай це залишиться у нашій роздягальні", – поділився Антюх у коментарі офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, кияни розійшлись безгольовою нічиєю з Фенербахче у першому поєдинку. Матч-відповідь запланована на 27 липня, початок о 20:00.

Динамо – Фенербахче: Луческу обламав план Жезуша в матчі ЛЧ – відкриття і дивні заміни, а турки знайшли змову суддів