УКР РУС

Голкіпер, який забивав Шахтарю, переміг коронавірус

14 квітня 2020 Читать на русском

Ще одна легенда футболу здолала небезпечну недугу.

Відомий голкіпер Андрес Палоп у міжнародний день воротаря був виписаний з лікарні – 46-річний іспанець повністю одужав після зараження коронавірусом, повідомляє видання Marca.

Палоп відмовився очолити Карпати

Кривдник Шахтаря, чий тест на COVID-19 виявився позитивним, провів у шпиталі 12 днів і сьогодні повернувся додому. Тепер йому доведеться ще два тижнів провести на домашньому карантині, перш ніж він зможе повернутись до свого звичного розпорядку.

"Це були дуже непрості дні, але зараз я можу сказати, що мій останній тест виявився негативним, я вже вдома. Хочу подякувати медикам за догляд, величезне дякую вам від щирого серця. Дякую всім – від лікарів до прибиральників і кухарів", – написав Палоп на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, Андрес добре відомий усім уболівальникам Шахтаря: 15 березня 2007 року "гірники" у Донецьку на власному полі поступились Севільї (2:3) та вилетіли з Кубка УЄФА. На останніх секундах поєдинку Андрес Палоп, який прибіг на розіграш кутового, голом перевів гру в екстра-тайм, а згодом іспанці дотиснули "помаранчево-чорних".

Найбільший провал в історії чемпіонату України – Ахметов давав йому будь-яку суму, а він навмисне грав погано