УКР РУС

Голкіпер Ворскли зацікавив лідера чемпіонату Польщі – у герої Кубка України бачать підсилення перед ЛЧ

10 липня 2020 Читать на русском

Варшавська Легія стежить за голкіпером Ворскли та молодіжної збірної України Дмитром Різником. Українець став одним із кандидатів на пост №1 без п'яти хвилин чемпіона Польщі 2019/20.

Як стало відомо "Футбол 24", Легія з Варшави активно переглядає голкіпера Ворскли Дмитра Різника. Чемпіон світу U-20 став одним із героїв фіналу Кубка України проти Динамо, відбивши пенальті Миколенка та здійснивши кілька ефектних сейвів. Втім, це не допомогло полтавцям здобути трофей.

Динамо – Ворскла – 1:1 (пен. 8:7) – відео голів та огляд драматичного фіналу Кубка України

Взимку поляки продали одного зі своїх головних талантів – Радослава Маєцкі – у Монако за 7 млн євро. 20-річний воротар до завершення поточного сезону грає за Легію на правах оренди, але незабаром все ж залишить клуб. Відповідно, Легія зіткнулася з проблемою на позицію голкіпера, тож прагне підсилитися до кваліфікації Ліги чемпіонів.

Зауважимо, що за 3 тури до фінішу Екстракляси Легія впевнено очолює турнірну таблицю, випереджаючи Пяст на 8 очок. Вже 11 липня варшавська команда може повернути собі чемпіонство, якщо обіграє Краковію.

Контракт Різника з Ворсклою розрахований до 30 червня 2022 року. В поточному сезоні 21-річний голкіпер провів 18 матчів у всіх турнірах, пропустив 21 гол, а ще 6 разів залишив свої ворота "сухими". До слова, за даними Transfermarkt, інтереси чемпіона світу U-20 представляє Вадим Шаблій.

Від ДНК Барселони та підсилення Динамо до великого похмілля – де зараз чемпіони світу 2019 U-20, які прославили Україну