УКР РУС

"Гниди": ультрас Шахтаря винесли вердикт "гірникам", які підтримали порушників з Динамоbomb

11 жовтня 2023 Читать на русском

Продовжує розгоратися скандал за участі українських футболістів, що стали на бік порушників законодавства.

Як повідомлялось раніше, троє гравців Динамо – Дмитро Кремчанін (18 років), Кирило Осипенко (17 років) та Владислав Герич (17 років) – були помічені у столичному клубі "Бохо" під час комендантської години. Це викликало обурливу реакцію у суспільства, яку своїм недолугим коментарем підігрів 20-річний нападник Гірник-Спорт Артем Нижник, написавши в одній з соцмереж російською мовою "Угомонитесь, журналюги".

Український клуб оштрафував "адвоката диявола" – той став на захист гравців Динамо, які тусили у комендантську годину

Ці два слова розрізали справжній "гнійник" в українському футболі: одразу 19 гравців вподобали цей коментар, показавши своє ставлення до комендантської години і ситуації в країні загалом. Опинились у цій компанії і троє футболістів Шахтаря U-19.

Вболівальники "гірників" з фанатського угруповання "Кроти", левова частка яких нині перебуває на війні у найгарячіших точках, однозначно дали зрозуміти, як ставляться до таких гравців. "Огарков, Яновіч, Ющенко – гниди!" – написали вони на своїй сторінці у соціальній мережі Твіттер.

До слова, низка клубів вже оголосила про проведення виховної бесіди з футболістами (Динамо, Минай), а дехто навіть був покараний фінансово (Гірник-Спорт). Шахтар вирішив піти ще далі й планує організувати загальне навчання для футболістів академії щодо своїх публічних проявів.

Порушники комендантської години з Динамо отримали "захисників" – список футболістів, які живуть у паралельній реальності