УКР РУС

Герой матчу Борусія Д – Динамо: З командами такого рівня ще не грав

28 квітня 2022 Читать на русском

Нападник Динамо Владислав Ванат поділився враженнями від перемоги над дортмундцями. У благодійному матчі він оформив дубль.

Товариські матчі
завершено
-

"З командами такого рівня я ще не грав, до того ж на такому стадіоні та у присутності такої кількості глядачів. На грі була чудова атмосфера, і навіть досвідчені хлопці відзначили, що це ніякий не товариський матч.

"Наші воїни мужньо захищають країну, це надає сил": Бущан з Караваєвим подякували українцям і ЗСУ

Перед виходом на поле, а особливо під час гімну України бігли по шкірі мурашки. Всі ми розуміємо, для чого і для кого зараз тренуємось і граємо, тому подвійно приємно, що показали хороший футбол і змогли перемогти серйозного суперника.

Ми серйозно працюємо, тренуємось, а всі ці благодійні матчі – це щось особливе. Усі хлопці хочуть себе проявити. Нас добре підтримують на всіх стадіонах, а ми, своєю чергою, хочемо таким чином підтримати країну в такий складний період. Підтримати ЗСУ – ось вони для мене та для всіх нас зараз головні кумири", – цитує Ваната Команда 1.

Окрім дубля Владислава, за Динамо ще забивав Буяльський. Матч, за який вдалось зібрати 400 тисяч євро на допомогу українцям, завершився з рахунком 3:2.

Динамо обіграло Борусію в Дортмунді – Ванат перевершив Холанда, шедеври Буяльського, клас Довбика, 2 відбиті пенальті