УКР РУС

Генк – Вест Хем: Ярмоленко перед вирішальним матчем збірної України постраждав від несподіваної проблеми

4 листопада 2021 Читать на русском

Генк і Вест Хем зіграли внічию (2:2) у 4 турі Ліги Європи 2021/22. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Андрій Ярмоленко несподівано для всіх вперше в єврокубковому сезоні опинився за межами заявки і не зіграв жодної хвилини. Українець отримав травму, про яку з'явилася інформація лише за кілька годин до поєдинку. Тривожно, адже вже 16 листопада збірну України чекає ключова битва у рамках відбору ЧС-2022. Напередодні Девід Мойєс, традиційно не називаючи імен, розповідав про деякі незначні травми та забої у кількох гравців. Тепер стало відомо, що серед них Ярмоленко, який змушений відновлюватися від удару по нозі, а також Влашіч, в якого струс мозку.

Вест Хем феєрично втратив перемогу в Генку, але йде далі в ЛЄ – Ярмоленко вилетів перед збірною, 1000 матч Мойєса

Команда екс-динамівця очолювала групу H з максимумом очок після першого кола. Бельгійці набрали 3 бали, але за додатковими показниками поступалися і Динамо Загреб, і віденському Рапіду. Матч, як і онлайн-трансляція Генк – Вест Хем на "Футбол 24", стартував о 19:45. Лондонці разом з Ліоном були єдиними, хто набрав усі 9 очок за 3 тури. Вест Хем втратив нагоду увійти в історію ЛЄ як перша команда без пропущених голів на груповому етапі, але достроково пробився у плей-офф.

Зінченко з відзнакою Гвардіоли і секрет Ярмоленка: українське дербі в Лондоні очима англійських ЗМІ та фанатів