УКР РУС

Гельзін готовий відпустити Шахаба – президент Олімпіка очікує конкретної пропозиції та порозуміння із Зорею

14 січня 2021 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін відверто оцінив ситуацію навколо форварда донеччан Захедітабара Шахаба.

"Шахаб бойкотує тренування в дублі? Думаю, сьогодні-завтра він вже там буде тренуватися. Однак, як довго, подивимося на його самовіддачу. Є тренери дубля, які винесуть вердикт. На конкретний термін у дубль ми його не відправляли.

Шахаб доводить конфлікт з Олімпіком до межі – форвард пропустив тренування дубля і вже не летить на збори

Обміняти Шахаба на Перовіча? Футболіст і агент кажуть, що є така пропозиція, але ніякої конкретної і виразної пропозиції в клуб не надходило. Якщо футболіст однією ногою вже в іншому клубі і в Олімпіку більше себе не бачить, то ми не проти, щоб він пішов зараз. Але все повинно бути цивілізовано.

Раніше у нас із Зорею ніяких проблем або непорозумінь не було. Сподіваюся, і далі не буде. Але, якщо нам надійде пропозиція, яка влаштує всі сторони, готові відпустити Шахаба", – цитує Гельзіна Meta-ratings.

Нагадаємо, Захедітабара перевели в дубль на фоні чуток про підписаний попередній контракт із Зорею. Угода нападника з Олімпіком розрахована до літа цього року. До слова, Шахаб разом з Циганковим ділить звання найкращого бомбардира першої частини УПЛ – у обох по 8 голів.

Прогрес Динамо, гойдалки Шахтаря: схеми та ціни великої п'ятірки і користь від епідемії у першому колі УПЛ