УКР РУС

Гаттузо оцінив своє призначення тренером Наполі та зворушливо пригадав Анчелотті

11 грудня 2019 Читать на русском

Новоспечений наставник Наполі Дженнаро Гаттузо розповів про цілі команди на поточний сезон.

"Ціль Наполі – єврокубки. Буде складно, у нас зараз не найкращий період, але це той клуб, який не має права не грати в єврокубках. Ми сподіваємося надолужити ті очки, яких нам бракує. До різдвяної паузи нам потрібно провести два матчі, і нам потрібно брати бика за роги. Ця команда зобов'язана диктувати хід матчів і показувати свій стиль футболу.

Гаттузо офіційно очолив Наполі

Наша мета – Ліга чемпіонів. У минулому сезоні мені з Міланом не вистачило для потрапляння туди одного очка, але у Наполі є все для того, щоб досягти цієї мети.

На який термін розрахований мій контракт? Від таких питань мені хочеться розсміятися. Шість місяців за контрактом чи є опція продовження – яка різниця, адже наша робота прив'язана до результатів.

Мій попередник? Анчелотті мені як батько. Весь цей час він перебував поруч зі мною і допомагав мені в будь-яких ситуаціях. Він виграв усе, що тільки можна, а мені ще потрібно багато довести", – цитує Гаттузо офіційний сайт клубу.

У нинішньому сезоні Серії А після 15-ти турів Наполі перебуває на 7-й сходинці. Команда зуміла кваліфікуватись у плей-офф Ліги чемпіонів.

Анчелотті провалився в Наполі: головні причини гучного фіаско легендарного тренера