УКР РУС

Гаттузо напророкував Марадоні безсмертя

27 листопада 2020 Читать на русском

Головний тренер італійського Наполі Дженнаро Гаттузо висловив співчуття через смерть легенди клубу Дієго Армандо Марадони.

"У мене багато чудових спогадів, пов'язаних з Дієго, ми вечеряли разом кілька разів. Він покинув нас, але ніколи не помре, оскільки був неймовірною особистістю.

Тимчасовий тренер Хімнасії покинув клуб після смерті Марадони

У своєму житті він робив помилки, але це притаманно всім. Ще вчора, пересуваючись містом, можна було помітити, що атмосфера зовсім інша. Дієго пішов із цієї планети, але житиме вічно, як і всі легенди. Я сподіваюся, що там, на небесах, він передасть вітання моїй сестрі. Дуже прикро, що я ніколи не зустрічався з ним на полі.

Дієго – це не просто людина, яка здобула чемпіонство для Наполі, він був найкращим гравцем у світі, який коли-небудь одягав футболку Наполі, презентував місто та реалізував мрію цілого покоління про трофеї у час, коли всі вони діставалися командам із Півночі", – наводить слова Гаттузо Football Italia.

Культовий Дієго Марадона помер 25 листопада на 61-му році життя через серцевий напад. У складі національної команди він став чемпіоном світу-1986 в Мексиці, а з Наполі здобув 2 Скудетто, Кубок і Суперкубок Італії, а також Кубок УЄФА сезону 1988/89.

AD10S: Дмитро Джулай – про Дієго Марадону