УКР РУС

Гаттузо – про міланське дербі: Інтер ще не вмер і не похований

17 березня 2019 Читать на русском

Головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо поділився очікуваннями напередодні матчу 28 туру Серії А проти Інтера.

"У кожного дербі своя історія, і не варто згадувати те, що було раніше. Треба поважати суперника, але намагатися грати в свою гру, не втрачаючи при цьому голову. Ставки в цьому матчі будуть дуже високі – місце в зоні Ліги чемпіонів, тому треба бути зібраними.

Гаттузо уникнув дискваліфікації на дербі з Інтером

У таких матчах багато що залежить від самих футболістів. Я, як тренер, можу вплинути на перебіг матчу відсотків на 30-40, а решта залежить від настрою, дисципліни і майстерності гравців. На матчі такого рангу не треба нікого налаштовувати, навіть ті, хто не брав участі в подібних поєдинках, розуміють його значення. І тут головне – впоратися з хвилюванням.

Я не дуже добре знайомий з ситуацією в роздягальні Інтера, про яку всі зараз так багато говорять. Але я знаю, що перед дербі все забувається. Не варто недооцінювати суперника, він ще не вмер і не похований.

Міланське дербі, повернення Зідана, сексуальний футбол у Севільї та Ле Класіко на берегах Сени: топ-5 матчів євровікенду

Згадайте, що було після поразки Ювентуса від Атлетіко. Як тільки не лаяли Аллегрі і гравців, однак у матчі-відповіді все перевернулося з ніг на голову. Тому не треба з окремих невдач формувати думку про можливості команди", – цитує Гаттузо прес-служба Мілана.