УКР РУС

Болонья сенсаційно вирвала перемогу в Наполі: 38-й тур Серії А, матчі суботи

25 травня 2019 Читать на русском

У рамках 38-го туру Серії А Фрозіноне розписав безгольову нічию з К’єво, Наполі несподівано поступився Болоньї. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/2019, 38-й тур

Фрозіноне – К’єво – 0:0

Болонья – Наполі – 3:2

Голи: Сантандер, 43, 88, Джемаїлі, 45 – Гулям, 57, Мертенс, 77

Останній матч у сезоні 2018/19 чемпіонату Італії провели два відвертих аутсайдери турніру – Фрозіноне та К’єво. Обидві команди вже покинули Серію А, тож сьогоднішня гра не мала жодної інтриги і була лише спробою голосно грюкнути дверима. У матчі першого кола мінімальну перемогу святкував К’єво, тож тіфозі Фрозіноне вимагали реваншу.

Наполі пропонує за Маліновського 15 млн євро, Арсенал також включається у боротьбу

Перший тайм пройшов за майже рівної гри, мінімальну перевагу у володінні м’ячем мали господарі. На 15-й хвилині вони навіть пропустили гол, однак арбітр зафіксував офсайд і взяття воріт не зарахував. А вже на 33-й хвилині Доменіко Ді Карло змушений був провести вимушену заміну – травми зазнав Ассан Діуссе. Футбольні аналітики прогнозували у цьому матчі велику кількість забитих м’ячів, однак перший тайм не виправдав їхніх сподівань.

Друга половина зустрічі розпочалась ще млявіше: для прикладу лише на 55-й хвилині К’єво завдав першого удару по воротах суперника. В останні двадцять хвилин "канарки" притисли свого суперника і намагались вирвати перемогу. На 72-й хвилині Даніель Чіофані мав прекрасну можливість вивести Фрозіноне вперед, але Адріан Семпер продемонстрував чудову реакцію і відвів загрозу від своїх воріт. За п’ять хвилин до закінчення матчу господарі могли мінімум тричі забивати, але захист відіграв бездоганно, підчищаючи всі огріхи свого голкіпера.

Де Россі може завершити професіональну кар'єру через відданість Ромі

Болонья у драматичному матчі вирвала перемогу в Наполі. Вже в першому таймі Сантандер та Джемаїлі зробили перевагу господарів переконливою, чим шокували неаполітанців. Наполі оговтався у другому таймі, Гулам і згодом Мертенс зрівняли рахунок. Матч йшов до нічиєї, однак на останніх хвилинах Сантандер приніс перемогу Болоньї.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ