УКР РУС

Фіорентина програла Сассуоло, Лечче зіграв внічию з Кальярі, Фрозіноне ледь не відігралося з 0:3 у матчі з Монцоюbomb

6 січня 23:45 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

В рамках суботньої програми 19-го туру італійської Серії А 2023/24 було проведено кілька матчів. Звіт читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2023/24, 19-й тур

Фрозіноне – Монца – 2:3

Голи: Харруї, 56, Суле, 75 (пен) – Мота, 18, В. Карбоні, 45, Суле, 55 (автогол)

Лечче – Кальярі – 1:1

Голи: Жандре, 31 – Орістаніо, 68

Сассуоло – Фіорентина – 1:0

Гол: Пінамонті, 9

Нереалізовані пенальті: Бонавентура, 64 (Фіорентина)

Коваленко здивував екстремальною зміною іміджу – фото нашого легіонера в Серії А

Фрозіноне приймав у рідних стінах Монцу. Поєдинок виявився доволі феєричним – особливо для 20-річного нападника Суле. Сенсаційний форвард господарів (7+1 у 16-ти матчах) відзначився і у своїх, і у чужих воротах, та ще й обрізався пере другим пропущеним голом. Його зусиллями колектив горів з рахунком 0:3 до 55-ї хвилини, однак рівно за хвилину господарі розмочили рахунок..

А за гостей ще в першому таймі відзначились Мота з Валентіном Карбоні, причому вони асистували один одному. У підсумку, все завершилось перемогою Монци (2:3) – команда перервала 3-матчеву безвиграшну серію та завершила перше коло на 10-й позиції. Фрозіноне залишається у 5-ти очках від зони вильоту, а безвиграшна серія досягла 6-ти турів.

Лечче вдома розписав результативну нічию з Кальярі. На гол Жандре, забитий в середині першого тайму, гості відповіли влучним пострілом Орістаніо в середині другого. На цьому команди й розійшлися. Лечче відірвався від зони вильоту на сім очок, а Кальярі наростив гандикап від трійки аутсайдерів до одного залікового балу.

Сассуоло здобув несподівану перемогу над Фіорентиною, перервавши 5-матчеву безвиграшну серію й відірвавшись від зони вильоту на 5 залікових балів. Щоправда, "нероверді" пощастило, адже на 64-й хвилині "фіалки" заробили пенальті – втім, Бонавентура не зміг переграти голкіпера. Внаслідок цієї поразки флорентійці не втратили місце у зоні ЛЧ, але відрив від 5-го місця становить всього одне очко.

Інтер втримав інфарктну перемогу над Вероною, захистивши першу позицію в Серії А