УКР РУС

Хоффенхайм удев'ятьох програв Айнтрахту боротьбу за Лігу конференцій, Фрайбург втримав непросту перемогу над Бохумом

10 березня 20:26 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 25-й тур чемпіонату Німеччини закривали декілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 25-й тур

Бохум – Фрайбург – 1:2

Голи: Ордець, 62 – Еггештайн, 36, Грегоріч, 53

Айнтрахт – Хоффенхайм – 3:1

Голи: Кох, 32, Ебімбе, 50, Гьотце, 64 – Брукс, 6

Вилучення: Брукс, 22 (Хоффенхайм, червона картка), Кабак, 78 (Хоффенхайм, друга жовта картка)

Баварія з хет-триком Кейна і 8 голами розірвала Майнц, Борусія Д витіснила РБ Лейпциг з зони Ліги чемпіонів

Фрайбург завітав у гості до Бохума з єдиною метою – перервати 6-матчеву безвиграшну серію, яка відкинула команду Крістіана Штрайха на 10-ту сходинку і практично позбавила шансів на боротьбу за єврокубки. Господарі натомість також прагнули перемагати – після феєричної звитяги над Баварією Ордець і Ко зазнали двох поспіль розгромів.

У доволі рівному першому таймі фортуна посміхнулась Фрайбургу, який незадовго до перерви вийшов вперед: Еггештайн відгукнувся на передачу Грегоріча у штрафний майданчик і відправив сферу під ліву стійку. Вже у доданий час Штогер мав зрівнювати, але головою спрямував сферу повз стійку. Після відпочинку гості подвоїли свою перевагу, але за трохи Ордець вдало зіграв під час навісу з кутового і головою скоротив відставання Бохума. Врятувати бодай нічию господарям так і не вдалось. Як наслідок, Фрайбург набрав 33 очки і піднявся на восьму сходинку турнірної таблиці, Бохум з 25-ма пунктами балансує над зоною вильоту.

У ще одному матчі Айнтрахт приймав Хоффенхаймом. Гості вийшли вперед вже на перших хвилинах, однак в середині тайму залишились у меншості – автор гола Брукс побачив перед собою червону картку за підніжку. "Орлам" майже одразу вдалось зрівняти, а по перерві вийти вперед.

В середині тайму Гьотце фактично зняв питання щодо переможця, а коли Кабак отримав другу жовту стало зрозуміло, що Хоффе удев'ятьох буде боротись хіба що за уникнення розгрому. Айнтрахт набрав 40 очок і закріпився на шостій лігоконференцівській сходинці, відірвавшись від Хоффенхайма вже на 7 балів.

Штутгарт впевнено переграв Уніон, продовжуючи гонитву за Баварією та наростивши відрив у зоні ЛЧ