УКР РУС

Франков – Луческу: Тягніть нас хоч за яйця, аби в правильну сторону

30 вересня 2020 Читать на русском

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков поділився думками щодо виходу киян у груповий етап Ліги чемпіонів.

"Кількість моментів, створених і нереалізованих Гентом – дзвіночок на майбутнє... Щоб нам ці відверто фартові моменти потім боком не повилазили! 10 сейвів Бущана – і майже всі після ударів впритул... Ніколи такого не бачив і не хочу бачити – тому що це може дуже погано скінчитися.

Динамо – Гент – 3:0 – відео голів та огляд матчу

Вітаю всіх з проходженням Динамо кваліфікації Ліги чемпіонів! Виявляється, можна, виявляється, навіть потрібно, особливо якщо досвідчений і успішний тренер розуміє, що робить і які у нього суперники. Я далекий від дифірамбів і вихвалянь за мотивами такої гри, але планочка вимог вгору поїхала – ось хто влітку вірив у групу Ліги чемпіонів?

Так що, Мірча Луческу, низький уклін і велике спасибі. Але не зупинятися, у жодному разі не зупинятися! Тягніть нас наверх – за вуха, за ніс, за руки, та хоч за яйця, аби в правильну сторону! Я знаю – будуть невдачі, але вірю, що перемог і позитиву буде більше", – написав Франков у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, у вирішальному матчі за вихід до групового раунду Ліги чемпіонів підопічні Мірчі Луческу на власному полі здолали Гент з рахунком 3:0 і вперше за останні чотири роки гарантували собі єврокубкову осінь у найпрестижнішому євротурнірі.

Динамо – Гент: ЛЧ історична, нешаблонна – Бущан проситься на №1 збірної, жах Пластуна і лідерів киян, феномен Луческу