УКР РУС

Кравець забив дебютний гол у сезоні Суперліги за Кайсеріспор – українець зупинив одного з лідерів

2 лютого 2019 Читать на русском

Форвард Кайсеріспора Артем Кравець відкрив рахунок у матчі турецької Суперліги проти Єні Малатьяспора. Гравець збірної України відзначився дебютним взяттям воріт у чемпіонаті Туреччини 2018/19.

Кравець вийшов у стартовому складі. Колишній нападник київського Динамо на 14-й хвилині відкрив рахунок у виїзному матчі проти Єні Малатьяспора, який посідає 3-є місце. Згодом претендент на Лігу чемпіонів зрівняв рахунок. Відзначимо, що інший український гравець Кайсеріспора, 36-річний екс-захисник Шахтаря Олександр Кучер почав гру в запасі.

Дорога в нікуди: 10 прикладів трансферних провалів українців та екс-динамівців в Туреччині – Морозюк проти традиції

Матч так і завершився з рахунком 1:1. На 80-й Кучер вийшов замість Кравця. Малатьяспор залишається на 3-му місці (33 очки), але дає шанс Коньяспору Опанасенка випередити себе в разі перемоги. Кайсеріспор, що не програє вже 6 турів поспіль, набрав 22 бали і йде 14-м, на 4 очки випереджаючи Різеспор Морозюка, який розташувався в зоні вильоту.

Нагадаємо, для 29-річного нападника це дебютний гол у Суперлізі 2018/19. Натомість Кравець тричі забивав у 4-х матчах Кубка Туреччини. Відзначимо, що український форвард у матчах чемпіонату переважно виходить на заміну.

Загалом у складі Кайсеріспора Артем провів 26 ігор, в яких 8 разів відзначився голами. За національну збірну України екс-динамівець провів 23 матчі, забив 9 м'ячів.

Кравець подешевшав на 1 млн євро, Кучер – на 100 тисяч – як змінились ціни українських футболістів у Туреччині

Дивіться відео гола Артема Кравця у матчі Єні Малатьяспор – Кайсеріспор