УКР РУС

Фонсека: Ми ще не обговорювали Айнтрахт і почнемо готуватися до поєдинку тільки в суботу

8 лютого 2019 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека розповів про підготовку команди до весняної частини сезону.

"Всі вийшли з відпустки в відмінному стані, плюс ми виробили план, щоб додати тактично і фізично. Більшість хлопців вже прекрасно знають, що саме їм потрібно робити, а це полегшує роботу. І товариські матчі, проведені на зборах, показали, що гравці на хорошому рівні.

Фонсека: Бондар залишається в першій команді, Соломон адаптувався до гри Шахтаря

Тривала зимова пауза? Безумовно, краще б її не було. Однак такі реалії і нам потрібно готувати команду найкращим чином. Згоден, грати в Лізі Європи після такої паузи – далеко не ідеальний сценарій, але вибору немає. Всі це розуміють, і відмовок шукати ми не збираємося.

Ми з футболістами ще не обговорювали Айнтрахт і тільки в суботу почнемо готуватися до поєдинку. Стратегія однозначно потрібна. У нас найсильніший суперник, який переміг у всіх іграх Ліги Європи, вийшовши зі складної групи з Марселем і Лаціо, знаходиться на п'ятому місці в Бундеслізі.

Фонсека: Тайсон знову відчув біль і ми вирішили не ризикувати

Все це демонструє якість і міць команди. Прекрасно розумію, що матч буде дуже важким, але ми постараємося використовувати всю свою зброю, щоб протистояти цьому опонентові", – цитує Фонсеку офіційний сайт Шахтаря.