УКР РУС

Флік – про нічию з Іспанією: "Збірна Німеччини досягла колосального успіху"

28 листопада 2022 Читать на русском

Головний тренер збірної Німеччини Хансі Флік прокоментував нічию з Іспанією (1:1) у матчі 2-го туру групового етапу чемпіонату світу.

"Я привітаю свою команду – вона досягла колосального успіху. Футболісти билися безстрашно, але це лише один крок. На поле вийшли воїни, які не щадили себе. Якщо ми збережемо цей імпульс і ще більше повіримо в себе, то будемо на багато здатні.

Іспанія – Німеччина – 1:1 – відео голів та огляд матчу

У нас був шанс зробити рахунок 2:1 на нашу користь, ми повинні ще попрацювати над реалізацією моментів. Але це приходить із упевненістю. Тепер потрібно готуватися до матчу із Коста-Рікою. У нас хороша командна взаємодія, навіть якщо багато речей не здаються такими очевидними.

Я пишаюся реакцією своєї команди на пропущений м'яч. Менталітет – це те, що ми мали намір продемонструвати у цій грі. Ми протистояли топ-команді на рівних. Нам потрібні чотири очки у групі. Якщо ми збережемо заданий імпульс і зосередимося на наступній грі, тоді багато чого стане можливим", – цитує Фліка Sport1.de.

Німеччина врятувала нічию з Іспанією в топ-матчі ЧС-2022 – несподіваний герой зламав гру та дав відкоша потужній "Фурії"