УКР РУС

Фламенго домовився з Інтером про викуп Габігола

28 січня 2020 Читать на русском

Форвард збірної Бразилії Габріель Барбоза, права на якого належать Інтеру, найближчим часом може остаточно повернутись на батьківщину.

Бразильський Фламенго досяг домовленості з міланським Інтером щодо викупу 23-річного нападника Габріеля Барбози, повідомляє видання UOL. Форвард, відомий під прізвиськом Габігол, виступав за "червоно-чорних" у річній оренді і тепер повернеться на Батьківщину. Сума трансферу становитиме 16 млн євро.

Барселона підготувала терміновий шорт-лист гравців, які можуть замінити травмованого Суареса

Нагадаємо, Барбоза перейшов у Інтер з Сантоса у серпні 2016 року за 29,5 млн євро. На жаль, гравець не зміг закріпитися в основі міланського клубу (дев’ять матчів та дев’ять голів) і поневірявся по орендах. Зокрема, він встиг пограти у Бенфіці та рідних Сантосі та Фламенго.

У складі останнього, оренда в якому закінчилась 31 грудня 2019 року, він став чемпіоном Бразилії і виграв Кубок Лібертадорес. Всього Барбоза провів за Фламенго 43 матчі, в яких забив 34 м'ячі і віддав 11 гольових передач. Авторитетний німецький портал оцінює футболіста у 23 млн євро.

Саррі привіз у Неаполь свято, провальне володіння Барси, критика Нагельсманна, невезіння Фонсеки в дербі – огляд вікенду