УКР РУС

Верона розписала безгольову нічию із Ромою, Фіорентина мінімально здолала Торіно у першому матчі сезону

19 вересня 2020 Читать на русском

У рамках першого туру Серії А Рома та Верона не змогли виявити сильнішого, Торіно на виїзді мінімально поступився Фіорентині. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 1-й тур

Фіорентина – Торіно – 1:0

Гол: Кастровіллі, 78

Верона – Рома – 0:0

Фіорентина у першому матчі сезону приймала Торіно. Перша половина зустрічі особливо нічим не запам'яталась. Команди обмінялись кількома ударами і пішли на перерву із нульовим рахунком.

Одразу по перерві "фіалки" відкрили рахунок завдяки голу Бірагі, але після перегляду VAR на предмет офсайду його було скасовано. Після цього небезпечних моментів не було аж до 78-й хвилини, коли Федеріко К'єза увірвався у штрафний майданчик, обіграв захисника і віддав на дальню стійку, де Кастровіллі замкнув. "Бики" до кінця матчу не змогли створити жодного момента. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Фіорентини – 1:0.

Рома на виїзді зустрічалась із Вероною. Команди обмінювались моментами, але особливо гострими вони не були. На 39-й хвилині "вовки" могли вийти уперед, коли Генріх Мхітарян, з меж карного майданчика, пробивав після відскоку – з його ударом еффектно впорався голкіпер.

У другому таймі небезпечних моментів побільшало. Римляни мали безліч можливостей забити, але Верону щоразу рятував голкіпер. На 86-й Спінаццола, у штрафному майданчику, міг відкрити рахунок, але його гарматний постріл влучив у поперечину. Зрештою, фінальний свисток зафіксував безгольову нічию.

Маліновський допоміг Аталанті знищити Комо – українець забив сам і організував ще один м'яч