УКР РУС

Фіорентина на останній хвилині компенсованого часу врятувала нічию із Дженоа

7 грудня 2020 Читать на русском

В рамках останнього матчу 10-го туру Серії А Дженоа не втримав перемогу над Фіорентиною. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Фіорентина у рідних стінах приймала Дженоа. У першому таймі команди виглядали рівними, щоправда, "фіалки" дещо гостріше діяли в атаці. На 31-й стовідсоткову нагоду відкрити рахунок змарнував Рібері – він отримав ідеальну передачу у штрафний майданчик і з вбивчої відстані дуже незграбно пробив вище воріт.

Додо потрапив до списку інтересів Ювентуса, – Calciomercato

Після перерви ситуація на полі не змінилась – господарі більше контролювали м'яч і атакували, а "грифони" безрезультатно намагались вибратись з оборони. На 70-й хвилині Бонавентура таки зумів відкрити рахунок, але святкування голу перервав арбітр – після перегляду VAR він помітив фол на нападнику "фіалок" і гол було скасовано. Під завісу зустрічі гості перехопили м'яч у центрі поля і вийшли у стрімку контратаку, яка завершилась точним ударом низом у правий кут від П'яци – 0:1. Здавалось, що перемога вже у кишені "грифонів", але на останній хвилині компенсованого часу Міленковіч на добиванні таки зумів запхати м'яч у сітку. У підсумку – бойова нічия – 1:1.

Чергова ганьба Барселони, Моурінью і Мілан втримали вершини, шоу лідерів у Німеччині, грабіжник Вернер – огляд вікенду