УКР РУС

Фінляндія – Україна – 1:2 – відео голів і огляд матчу

9 жовтня 2021 Читать на русском

Збірна України зустрічалася з Фінляндією в рамках відбору на ЧС-2022. Дивіться відео голів та огляд найцікавіших моментів поєдинку Фінляндія – Україна на "Футбол 24".

Матч і онлайн-трансляція Фінляндія – Україна стартував о 19:00 за Києвом. Пряма відеотрансляція – на ТРК Україна, Футбол 1 та oll.tv, текстова онлайн-трансляція – на "Футбол 24".

Збірна України розпочала кваліфікацію на ЧС з п'яти нічиїх. Домашній матч з фінами також завершився мировою – 1:1. Наразі "синьо-жовті" йдуть третіми у відбірковій групі, а Фінляндія – наш прямий конкурент. У обох команд по 5 очок, але підопічні Канерви зіграли на матч менше.

Україна втримала важливу перемогу над Фінляндією – перший тріумф у відборі до ЧС-2022

Вже на 4-й хвилині Україна відкрила рахунок. Андрій Ярмоленко дальнім ударом з правої ноги вразив нижній кут воріт Градецкі. Це 43-й гол Ярмоленка за національну команду – від рекорду, який належить Андрієві Шевченку, вінгера Вест Хема відділяють 5 м'ячів.

Фіни відігралися на 29-й хвилині. Андрій Пятов відбив м'яч після удару головою, але Матвієнко вибив вкрай невдало. Захисник влучив у Пуккі, від якого м'яч відлетів у сітку. Але вже на 34-й хвилині "синьо-жовті" знову повели. Роман Яремчук вивів Україну вперед, з кількох метрів пробивши Градецкі. Цей гол став останнім у матчі.

України здобула першу перемогу у відборі на чемпіонат світу і набрала 8 очок. У фінів 5 балів, але на матч менше. Наступну гру "синьо-жовті" проведуть у Львові 12 жовтня проти Боснії і Герцеговини.

Фінляндія – Україна: відео голів і огляд матчу 09 10 2021