УКР РУС

Філіппов виділив гравців УПЛ, яких Шевченкові варто було б викликати у збірну України

22 вересня 2020 Читать на русском

Форвард Десни Олександр Філіппов поділився думками щодо потенційних кандидатів до національної команди.

"На воротах – Жека Паст добре себе зарекомендував. На ударах – Литовка себе показав. Я зараз можу назвати весь список Десни, тому що вони для мене найкращі.

Філіппов – про невиклик у збірну України: Якби зустрів Шевченка, то просто привітався би з ним

Денис Фаворов – правий захисник, він забивав, допомагав, був капітаном. Центральний захисник – Макс Імереков. Ще у Зорі непогано хлопці себе проявили – Вернидуб і Чеберко.

Давай я посаджу трохи нижче на позицію Жеку Банаду, він може захисника зіграти, лідер своєї команди. У минулому році він забив 9 голів, граючи опорного, жодного з пенальті. Теж не отримав виклик. У центрі Влад Огіря – він добре провів сезон, на хорошому рівні. Дмитро Гречишкін багато грає, він досвідчена людина, яка пограла у Шахтарі. З Колоса – Євген Смирний.

Крайній хав... На одну позицію назву двох – Єгор Картушов і Владислав Калітвінцев. Вони чудово провели сезон у Десні, забивали, віддавали, виглядали добре у кожному матчі. В Олександрії – Максим Третьяков. У Зорі на фланзі може Кабаєв зіграти. Команда по-іншому розкрилася", – сказав Філіппов у коментарі ютуб-каналу Трендець.

До слова, напередодні, Андрій Шевченко оголосив список гравців на матчі збірної України проти Франції, Німеччини та Іспанії – Філіппов знову опинився поза заявкою.

"Можливо, через 10 років Колос конкуруватиме з Ман Сіті": український Варді – про Селезньова, ЛЄ і катастрофу Аріса